همایشی با عنوان؛
۱۴۰۱-۰۹-۰۵

به مناسبت روز بسیج، همایشی با عنوان نقش و جایگاه مردم در استقرار و استمرار نظام اسلامی در پرتو قانون اساسی و شورای نگهبان از سوی بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به مناسبت روز بسیج، همایشی با عنوان نقش و جایگاه مردم در استقرار و استمرار نظام اسلامی در پرتو قانون اساسی و شورای نگهبان از سوی بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی با سخنرانی دکتر هادی طحان نظیف(عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان) برگزار می شود.

سالن سردار سلیمانی(ره) دانشگاه رضوی واقع در ساختمان شماره دو در صحن امام حسن مجتبی علیه السلام ساعت 12 ظهر یکشنبه 6 آذر میزبان علاقمندان، طلاب و دانشجویان است.