دانشگاه علوم اسلامی رضوی
منوي اصلي
اطلاعيه هاي مهم

نتایج نهایی آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اعلام شد.

نتایج نهایی آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اعلام شد.
بر اساس اطلاعیه دفتر پذیرش وگزینش دانشگاه ثبت نام از پذیرفته شدگان در روزهای سه شنبه و چهار شنبه مورخ 29و 30 شهریور ماه از ساعت 8.30 لغایت13 در سالن اجتماعات شماره یک دانشگاه واقع در حرم مطهر صحن هدایت صورت می پذیرد و کلاسهای پذیرفته شدگان از یکشنبه سوم مهرماه آغاز خواهد شد.
این گزارش حاکی است پذیرفته شدگان با مدارک کامل مندرج در اطلاعیه ذیل این خبر و تعهدنامه محضری مندرج  در این اطلاعیه مراحل ثبت نام را طی نمایند.
بر اساس این اطلاعیه در صورت ناقص بودن مدارک از پذیرفته شدگان ثبت نام به عمل نمی آید.
روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به کلیه این عزیزان سالهایی توام با موفقیت و معنویت در جوار حرم عالم آل محمد(ع) آرزومند است.

اسامی نهایی پذیرفته شدگان کارشناسی- طلاب
اسامی نهایی پذیرفته شدگان کارشناسی- پیش دانشگاهی
اسامی نهایی پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد
فرم تعهد نامه محضری و مدارک لازم جهت ثبت نام