دانشگاه علوم اسلامی رضوی
منوي اصلي
اطلاعيه هاي مهم

ثبت نام چهاردهمين مراسم جشن ازدواج دانشجويي

معاونت امور دانشجويي و فرهنگي: طلاب و دانشجويان مزدوج 31 شهريور 88 تا 31 شهريور 89 دانشگاه جهت شركت در چهاردهمين جشن ازدواج دانشجويي ثبت نام نمايند.
مسئول امور دانشجويي با اعلام اين خبر گفت: طلاب و دانشجويان واجد شرايط به سايت "ستاد ازدواج دانشجويي استان خراسان رضوي" به نشاني www.nahadp8.com  مراجعه و ثبت نام كنند.
شفيعي ضمن بيان اينكه هدف عمده از برگزاري اين مراسم ترويج ازدواج آسان است در مورد مهلت ثبت نام بيان كرد: مهلت ثبت نام براي شركت در چهاردهمين مراسم ازدواج دانشجويي تا روز شنبه 4 ديماه 89 مي باشد.
وي همچنين افزود:مسابقه ویژه اي براي مزدوجین ثبت نام کننده از سوي ستاد ازدواج دانشجويي در نظر گرفته شده که زوج هاي دانشجو می توانند در آن شركت كنند.
وي گفت: اين آزمون بهمن ماه 89 همزمان با ايام دهه فجر برگزار مي شود و دانشجويان مي توانند منابع سوالات مسابقه مذکور را که لوح فشرده حاوي مجموعه اي از سخنرانی هاي اساتید با مباحث خانواده تحت عنوان" همسفر تا بهشت" می باشد را از نيمه دوم ديماه از سايت يا دفاتر نهاد دانشگاه مربوطه دریافت و بعد از مطالعه مطالب آن در زمان آزمون با مراجعه به سایت ازدواج دانشجویی به سوالات پاسخ دهند.
جهت اطلاع از شرايط و مقررات ثبت نام اينجا را كليد كنيد.

تاريخ: ۱۳۸۹/۹/۱۵